Porady

Wybierając nowoczesny piec konwekcyjno-parowy RETIGO Vision masz szansę zmienić swoje postrzeganie procesu przygotowywania dań. Liczne programy, możliwość indywidualnego doboru parametrów pieczenia oraz efektywność tego urządzenia to zaledwie kilka spośród licznych zalet. Już dziś warto się przekonać, że oferowane przez nas marki są godne zaufania. Praktyczne aspekty używania pieca RETIGO w Twoim lokalu Doświadczenie zawodowych szefów
Przykładowy piec konwekcyjno-parowym Białystok
System automatycznej kontroli wilgotności pozwala optymalnie dostosować poziom wilgotności w komorze pieca konwekcyjno-parowego i utrzymać ten poziom do końca pieczenia lub gotowania. Jest to niezastąpione udogodnienie, łatwe do ustawienia odpowiednich parametrów oraz realnie wpływające na wygląd, konsystencję i smak gotowych potraw. Warto zatem dowiedzieć się o tym systemie nieco więcej. Z piecem konwekcyjno-parowym przygotujesz niemal
Przykładowa zmywarka do gastronomii Białystok
Kanon wyposażenia gastronomii to między innymi zmywarki gastronomiczne, które pozwalają znacznie usprawnić przygotowywanie naczyń do przechowywania i serwowania posiłków. Wprowadzane na przestrzeni ostatnich lat udogodnienia pozwolą Ci w pełni korzystać z możliwości wybranej zmywarki. Takie urządzenie to niezbędny pomocnik, wystarczy odpowiednio dobrać model. Co zawdzięczamy zmywarkom gastronomicznym cenionych marek? Wiodący producenci w branży często udowadniają,
Meble do gastronomii ze stali Białystok
Meble ze stali nierdzewnej cieszą się niezmienienie popularnością w branży gastronomicznej. Standardem jest wyposażenie niemal wszystkich pomieszczeń danego obiektu mniejszymi lub większymi elementami stalowymi, ponieważ odpowiednio wytworzony stop ma wystarczającą odporność na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych, takich jak nadmierna wilgotność powietrza, czy wysoka temperatura otoczenia, gdy w pobliżu. Proces produkcji mebli ze stali nierdzewnej a