Porady

Kuchnia elektryczna zamontowana w kuchni
W dziedzinie kuchni gastronomicznych tradycja konkuruje z nowoczesnością między innymi pod względem materiału wykonania blatów grzewczych, które są integralnym elementem każdego takiego urządzenia. Zależnie od planowanego budżetu na zakup kuchni elektrycznej do Twojej gastronomii oraz od rodzaju przygotowywanych wyrobów i potraw, w solidnie zaopatrzonej hurtowni gastronomicznej znajdziesz optymalne rozwiązanie. Pola grzewcze żeliwne w oszczędnościowej odsłonie
Dziewczyna z kostkami lodu z kostkarki do lodu
W kostkarkę do lodu warto zaopatrzyć każdy lokal gastronomiczny, który serwuje zimne napoje oraz schłodzone dania. Wytworzony przez to urządzenie lód wkładany jest zarówno bezpośrednio do szklanek, jak też wspomaga chłodzenie potraw w pojemnikach gastronomicznych poprzez obłożenie tych pojemników kostkami lodu. Niezależnie od zastosowania, z pewnością warto rozważyć zakup kostkarki do własnego lokalu gastronomicznego. Wszystko,
Kostki lodu z urządzeń chłodniczych do gastronomii
Możliwość eksponowania gotowych wyrobów w witrynie chłodniczej to udogodnienie znane między innymi z wnętrz cukierni, restauracji oraz innych lokali, gdzie wygląd asortymentu ma istotne znaczenie. Współczesne witryny są równie wydajne jak szafy chłodnicze, a jednocześnie stanowić mogą ozdobę, ciekawy element wyposażenia wnętrz. We wcześniejszych artykułach była już wielokrotnie mowa o zasadzie działania urządzeń chłodniczych, dlatego
Alkohol w urządzeniu chłodniczym do gastronomii
Wybierając szafę chłodniczą z pewnością będziesz mieć okazję zapoznania się z wieloma modelami, które w mniejszym lub większym stopniu spełnią Twoje wyobrażenia o urządzeniu idealnym. Obecnie energooszczędność i wydajność szaf chłodniczych są standardem, dlatego na pierwszy plan wysuwają się cechy dodatkowe, wszelkie udogodnienia oraz udoskonalenia, które faktycznie wspomagają działanie wybranej chłodziarki. Co w szafie chłodniczej