Porady
W gamie mebli gastronomicznych. Część I: Solidne szafy
czwartek, 24.05.2018
Odpowiednio wyposażone zaplecze lub inne wnętrza danego obiektu, to między innym zestawienie szafek i szaf o określonych cechach. Przemyślane wybory związane z meblami gastronomicznymi możesz oprzeć o gotowy projekt zaplecza Twojego lokalu, a w miarę wzrostu zapotrzebowania na wolne miejsce uzupełniać to wyposażenie. Współczesne meble dają niemal nieograniczoną możliwość aranżacji. Meble gastronomiczne i ich cechy
Zasady dbania o urządzenia gastronomiczne – praktyczne porady
poniedziałek, 14.05.2018
Czynności związane z dbaniem o poszczególne sprzęty i akcesoria to często szereg działań, które mają bezpośredni wpływ na stan urządzeń gastronomicznych po latach ich użytkowania. Nasze doświadczenie oraz opinie Klientów stanowią praktyczną wiedzę dotycząca wielu kwestii, także tych, które mogłyby się wydawać oczywistością. W praktyce jednak okazuje się często, że proste z pozoru czynności, wykonywane
Jak dobrać wyposażenie gastronomii do profilu Twojego lokalu
środa, 02.05.2018
W dziedzinie sprzętu gastronomicznego nieustannie pojawiają się rozwiązania, które mogą znacznie zwiększyć wydajność określonych usług. Co więcej, usprawniają one pracę obsługi kuchni, bazują na częściowej lub pełnej automatyzacji. Wystarczy odpowiednio sporządzona lista potrzeb, aby dobrać wyposażenie gastronomii najlepsze dla Ciebie. Ważne aspekty wyposażenia gastronomii na każdą porę Podstawa to rozsądek i umiar w wyposażeniu. Gastronomię
5 argumentów, dla których warto kupować w hurtowni gastronomicznej
wtorek, 01.05.2018
Współczesna hurtownia gastronomiczna to miejsce, w którym asortyment jest zróżnicowany, a dodatkowo uzupełniany zależnie od oczekiwań Klientów. Wybierając urządzenia, sprzęty oraz akcesoria do swojego lokalu, sklepu lub innego obiektu związanego z żywnością i żywieniem, możesz współpracować z usługodawcą, którego świadomość branży jest odpowiednio duża, aby miało to przełożenie na sukces Twojej firmy. Z solidną hurtownią