Stół chłodniczy

Wysokiej klasy stół chłodniczy należy do kanonu urządzeń gastronomicznych. Jego wszechstronność może znacznie usprawnić dotychczasowe działania kulinarne w Twoim lokalu i sprawić, że znajdziesz sposób na odpowiednie zagospodarowanie zapleczowych wnętrz. Taki stół to znacznie więcej niż blat, a odpowiednio dobrany jest rozsądną inwestycją.

Restauracja, bar, pizzeria z wytrzymałym stołem chłodniczym

Połączenie płyty roboczej i szaf chłodniczych daje możliwość optymalnego zagospodarowania powierzchni również na niewielkich zapleczach. Szafy zamontowane są podblatowo, w sposób ułatwiający korzystanie z produktów znajdujących się w komorach chłodniczych. Szukając efektywnych rozwiązań możesz mieć pewność, że na takie urządzenia warto zwrócić uwagę.

Spośród licznych odmian modeli w naszej stałej ofercie znajdziesz między innymi stoły chłodnicze:

  • ze standardowym blatem – obszar roboczy jest płaski, nie posiada dodatkowych nadstawek ani wpustów; warto wybrać urządzenie z odpowiednią wielkością blatu zależnie od rodzaju najczęściej przygotowywanych dań i wyrobów,

  • ze zlewem – poza typowymi elementami stół taki wyposażony jest również w jednokomorowy zlew; wymiary zlewu zależne są od modelu, natomiast ten element zawsze stanowi integralną część stołu chłodniczego, nie wystaje poza jego obrys,

  • do pizzy – specjalny granitowy blat stanowi idealną powierzchnię do wyrabiania i formowania ciasta na pizzę; granit jest materiałem niezwykle odpornym na działanie wysokiej temperatury, a także na uszkodzenia mechaniczne,

  • sałatkowe – cechą charakterystyczną są umieszczone w blacie otwory na pojemniki do eksponowania gotowych sałatek lub poszczególnych składników; jeżeli dany model posiada przezroczystą nadstawkę, jest ona wykonana ze szkła lub z tworzywa sztucznego.

Atutem współczesnych stołów chłodniczych jest wysoka jakość wykonania samego urządzenia, jak również akcesoriów. Całość to odpowiednie warunki, bezpieczne w kontakcie z żywnością.

Stół chłodniczy Białystok

Solidne stoły chłodnicze uzupełnią Twój sprzęt gastronomiczny

Wyposażenie zaplecza lokalu nie powinno być dziełem przypadkowego kompletowania urządzeń gastronomicznych. Warto zatem zlecić przygotowanie projektu, zapoznać się z ofertą sprawdzonych producentów, a następnie odpowiednio dobrać ilość i rodzaj stołów chłodniczych do ilości przygotowywanych dań. Jeżeli szukasz sprawdzonych rozwiązań, możesz zdać się na nasze doświadczenie.

W naszej hurtowni gastronomicznej stałą ofertę stanowią zarówno kompletne urządzenia chłodnicze, jak też akcesoria wysokiej jakości. Jeżeli wybierasz dany model, możesz zazwyczaj zamówić dodatkowo półki, pojemniki lub inne elementy, które na przykład znacznie zwiększą możliwości przechowywania produktów. Szeroki wybór pojemników ze stali nierdzewnej to tylko jedna z pozycji na liście.

Wybierz hurtownię Daito i zamów stół chłodniczy w Białymstoku

Sprzedaż wyposażenia gastronomii to nasza domena, dlatego również w kwestii doboru stołu chłodniczego warto skorzystać z naszej pomocy. Dotychczasowi i Klienci z Białegostoku oraz okolic poznali już atuty współpracy z Daito, a obecne realizacje to również przykład udanego współdziałania. Zapraszamy do kontaktu, chętnie urządzimy i wyposażymy również Twój lokal.

Zastanawiasz się nad otwarciem restauracji, baru?
A może jesteś już właścicielem lokalu gastronomicznego? Zapraszamy do nas….

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i współpracy.

TOP